Home
Език : Български English

Партньри

 

Мексон ООД

 

Мексон ООД

МЕКСОН е компания производител на перилни и почистващи препарати, осигуряващи цялостна грижа за всекидневните потребности от хигиена и комфорт в дома и на работното място. Вече двадесет години ние работим за хората, улесняваме тяхното ежедневие и осигуряваме чистота и свежест в средата им. 

http://www.mexon.bg/bg

 

 

Булеко ООДБулеко 2000 ООД

“БУЛЕКО 2000” ООД е основана през 2000 г. и е специализирана в производството и търговията на почистващи и перилни препарати за бита и професионална употреба.
При нас работят висококвалифицирани специалисти, което гарантира високо качество на технологичните процеси, ефективна логистика и конкурентно присъствие на пазара

http://buleko2000.com

 

Фикосота Синтез ООДФикосота Синтез ООД 

Фикосота Синтез ООД е една от най-бързо развиващите се компании в България, занимава се с производство и продажба на бързооборотни потребителски стоки в няколко различни направления - детергенти и препарати за почистване на дома и дрехите и грижа за тялото, хартиени хигиенни продукти за еднократна употреба, храни. Много от марките на компанията са пазарен лидер в категорията си не само в България, но и в чужбина.
http://www.fsbrands.com

 

Хайат България Кемикъл ООД

Хайат България Кемикъл ООД е една от десетте дъщерни фирми на HAYAT HOLDING Турция. Всички продукти се отличават с високо качество, резултат от използваните качествени суровини, модерни производствени технологии и от от непрекъснатия контрол на всеки етап от производството.
http://www.hayatbg.com

 

Коприна ООДКоприна ООД

Ценър за търговия с хранителни и почистващи продукти на едро.

http://www.koprina.net

 

ВЕЛИЗАРА ООД Търговия на едро с перилни препарати © 2013 - 2018г. Всички права запазени .
Made by : Sprint Computers